Yrittäjä

Hieroja Hyvinkää

Koulutettu hieroja

Janne Heikkilä


Koulutus ja työni


Valmistuin Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa Koulutetuksi hierojaksi 2012 ja minut merkittiin terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin samana vuonna.

 

Olen käynnyt Fysiatrian ja lääkinnällisen kuntoutuksen dosentti Jari Ylisen, yläraajan manuaalisen terapian ja harjoitusterapin kurssin, sekä faskia- ventyshieronnan kurssin 2015.


2016 Kävin vielä Faskia käsittely- koulutuksen Tampereella.

 

2016 - 2017 On omatoimisen opiskelun ja kertausten aikaa ja pääpaino edelleen Faskia käsittelyssä. On ahmittu uutta tietoa ja kerrattu vanhaa  jo kohtuullisen laajaksi paisuneella alan kirjallisuudella, vanhoilla kurssimateriaaleilla ja opetus video materiaaleilla.


Työskentelytapani pääpaino on edelleen klassisen hieronnan otteissa, mutta käytän tietenkin tilanteeseen ja asiakkaaseen parhaiten sopivaa tekniikkaa: Lihaskalvohierontaa, Mobilisoivaa hierontaa,  Venytyshierontaa  ym... muistaen tietysti Urheiluhierontaan kuuluvan urheilijan erityistarpeet: lajikohtaisuus, harjoitus- ja kilpailukaudet.

Minä itse ja harrastukseni


Syntyjään olen pienestä maalaiskunnasta Pornaisista. Ala- asteen harrastin yleiurheilua vanhempien viedessä lähes joka viikko kentälle juoksemaan, heittämään ja hyppäämään. Kokeiltiin välillä jalkapalloa, joka oli oli enemmän sellasta hauskan pitoa.

Yläasteelle mentäessä tuli kuntosali joka jäi pysyvästi tähän päivään asti.

Yläasteen jälkeen ykkönen oli enduro ja motocrossi.


Tullaan tähän lähihistoriaan, jolloin kiinnostuin opiskelemaan hierojaksi. Ehkä suurin syy oli se, että olin jo rikkonut itseäni aika paljon, rintalihakset osittain katkenneet, olkapäät aiheutti suunnatonta kipua ja toimintakyvyttömyyttä ja halusin oppia tietämään mitä olkapää kivuilleni voisin tehdä.                 

Toinen syy oli oppia tuntemaan kehoa ja saamaan siten maksimaalista hyötyä kuntosali harrastukselleni joka oli jo ollut vakavoitunut elämäntavaksi ja siirtänyt minua myös siellä kilpailemiseen. Täytyy sanoa, kun viimein tuli tilaisuus opiskella ja valmistuin, olin siihen mennessä jo kokenut monta muutakin vammaa ja kilpahaavet on siirtynyt pois ajatuksista, ainakin hetkeksi. Tällä hetkellä omista virheistä ja vammoista otetaan hyöty ja oppi asiakkaan hyväksi.


Tiedän miltä tuntuu kun sattuu ja treeni ei kulje

YHTEYSTIEDOT

Hierontaa Hyvinkäällä


Hämeenkatu 53,

05820 Hyvinkää

Puh: 0400772213

Maksutavat: Käteinen, Kortti